В ОБСЄ розповіли шокуючі подробиці про похорони Захарченко
Категорія
Політика
Дата публікації

В ОБСЄ розповіли шокуючі подробиці про похорони Захарченко

В ОБСЄ розповіли шокуючі подробиці про похорони Захарченко
Джерело:  online.ua

В СММ ОБСЄ заявили, що похорон ватажка бойовиків окупованих районів Донецької області охороняло понад сто бойовиків, озброєних автоматами та пістолетами, передає ONLINE.UA з посиланням на звіт місії від 3 вересня.

Так, вказано, що біля будівлі театру опери і балету у Донецьку, де проходила "церемонія прощання" із Захарченком, були присутні принаймні сто членів збройних формувань, деякі з яких були озброєні автоматами та пістолетами. Представники СММ зазначають, що вони охороняли місце події.

Також, як вдалося дізнатися, що на бульварі Пушкіна, де стався вибух, спостерігачі також бачили щонайменше сто бойовиків, деякі з яких були озброєні автоматами.

"За словами деяких із них, їхня присутність на бульварі Пушкіна пов’язана з проведенням "навчань із протидії терористичним актам"", - сказано у повідомленні.

Зазначимо, що багато людей не вірить в те, що Захарченко мертвий. Вони вважають, що судячи по закритій труні, підтвердження смерті ватажка бойовиків "ДНР" ніхто не отримає, а ситуація з убивством Захарченко схожа на сценарій фільму.

Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованому Донецьку 2 вересня поховали ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. Підконтрольні бойовикам ресурси вели трансляцію з похорону бойовика, яку бурхливо обговорювали в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?