Переговори Порошенко і Курца: стало відомо про важливі домовленості по Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Переговори Порошенко і Курца: стало відомо про важливі домовленості по Донбасу

Переговори Порошенко і Курца: стало відомо про важливі домовленості по Донбасу
Джерело:  online.ua

Влада Австрії може взяти шефство по відновленню одного із зруйнованих населених пунктів Донбасу. Такі домовленості були досягнуті на переговорах українського глави Петра Порошенка і канцлера Австрії Себастьяна Курца, які відбулися 4 вересня в Україні, повідомляє ONLINE.UA.

"З Федеральним канцлером обговорили можливе шефство Австрії над одним з населених пунктів Донбасу", - повідомив Порошенко в соцмережі.

У свою чергу Себастьян Курц за підсумками переговорів з українським лідером заявив, що Австрія виділить мільйон євро допомоги для Донбасу. Він запевнив, що австрійська влада буде продовжувати підтримувати людей на сході України.

Порошенко за підсумками зустрічі з Курцем підкреслив, що Україна зацікавлена в Австрії як в надійному економічному і політичному партнерові. Він подякував владі цієї країни за тверду і надійну підтримку України, за прийняті рішення щодо санкцій проти Росії, за підтримку резолюцій, чим Австрія допомагає нашій країні рухатися у напрямку повернення в родину європейських народів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що австрійський канцлер Себастьян Курц прокоментував недавній візит президента РФ Володимира Путіна на весілля глави МЗС Карін Кнайссль, підкресливши, що Австрія, як і раніше, повністю віддана єдиної позиції Європейського Союзу щодо Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?