В уряді Макрона ще одна гучна відставка - відома причина
Категорія
Політика
Дата публікації

В уряді Макрона ще одна гучна відставка - відома причина

В уряді Макрона ще одна гучна відставка - відома причина
Джерело:  online.ua

Міністерка спорту Франції Лора Флессель-Коловік заявила, що йде у відставку з уряду президента Еммануеля Макрона. Вона додала, що зважилася на цей крок з особистих причин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Варто зазначити, що Флессель-Коловік є однією з найпопулярніших міністрів Макрона. Жінка - колишня олімпійська чемпіонка з фехтування. Вона оголосила про свою відставку незадовго до очікуваної перестановки в Кабінеті міністрів.

Лора Флессель-Коловік

"Я і надалі буду вірним товаришем у команді президента і прем'єр-міністра, чиєю рішучістю я захоплююся і чиї цінності і патріотизм я поділяю", - додала міністерка.

Нагадаємо, декілька днів тому міністр екології Франції Ніколя Юло оголосив про свою відставку. Він зізнався, що розчарований через відсутність прогресу в досягненні кліматичних та інших екологічних цілей. Колишній телеведучий і "зелений" активіст Юло сказав, що він ще не повідомив офіційно президенту Макрону про своє рішення піти у відставку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  рейтинг французького лідера Еммануеля Макрона обвалився  до найнижчого рівня за період його президентства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?