Це неминуче: Гройсман виступив з важливою заявою щодо ціни на газ
Категорія
Україна
Дата публікації

Це неминуче: Гройсман виступив з важливою заявою щодо ціни на газ

Це неминуче: Гройсман виступив з важливою заявою щодо ціни на газ
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що зміна ціни на газ для населення є неминучою.

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, повідомляє ONLINE.UA.

Голова Кабміну вкотре повторив, що підвищення ціни на газ - це одна з ключових вимог Міжнародного валютного фонду для виділення Україні чергового траншу, який допоможе стабілізувати стан економіки. Нещодавно Гройсман заявив, що дискусія з приводу підвищення ціни на газ для населення ведеться вже близько року і у вересні він планує її завершити.

"Моя задача при неминучості зміни ціни - опрацювати всі механізми додаткового соціального захисту... Моя стратегія полягає в тому, що за 10 років Україна повинна отримати мінімальний вплив боргів на ВВП і на життя кожного українця. Ось у чому дискусія. І тому ми її ведемо близько року. Думаю, що ми її фіналізуємо вже у вересні", - заявив Гройсман.

Як повідомляв ONLINE.UA, український прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що  Україна пропонує європейським споживачам надійний і захищений спосіб постачання газу  – на противагу російському проекту "Північний потік-2", який є "новим видом гібридної зброї".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?