"Велика помилка": Кремль нарешті відповів на звернення Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

"Велика помилка": Кремль нарешті відповів на звернення Трампа

"Велика помилка": Кремль нарешті відповів на звернення Трампа
Джерело:  online.ua

В Кремлі прокоментували заяву президента США Дональда Трампа про те, що РФ та Іран зроблять "серйозну гуманітарну помилку" в Сирії, якщо допустять наступ урядових сил на провінцію Ідліб. Так, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що американський лідер некоректно трактує ситуацію на місці, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Просто виступати з якимись застереженнями, не звертаючи уваги на дуже небезпечний, негативний потенціал для всієї ситуації в Сирії, напевно, є не повним, не всеосяжним підходом... З терористами у Ідлібі потрібно "розібратися", - сказав речник Кремля.

Пєсков також зауважив, що ситуація в Ідлібі продовжує залишатися темою для особливої заклопотаності і в Москві, і в Дамаску, і в Анкарі, і в Тегерані. За його словами, там сформувалося чергове гніздо тероризму.

"Головне, що це становить суттєву загрозу - і про це говорив президент Росії - для наших пунктів тимчасового базування. Саме звідти (з Ідліба. - Ред.) здійснюються засилання безпілотних літальних апаратів, які становлять загрозу для наших баз", - додав він.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меркель звернулася до Росії через наступ в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?