Російська ФСБ зізналася в роботі на Донбасі: в Кремлі не знайшли виправдань
Категорія
Політика
Дата публікації

Російська ФСБ зізналася в роботі на Донбасі: в Кремлі не знайшли виправдань

Російська ФСБ зізналася в роботі на Донбасі: в Кремлі не знайшли виправдань
Джерело:  online.ua

Росія відправила спецслужби на Донбас для участі в розслідуванні вбивства ватажка "ДНР" Олександра Захарченко. У Кремлі не знайшли цьому виправдань, відмовившись коментувати появу групи спіробітників ФСБ Росії в самопроголошеній республіці, передає ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

Відзначається, що прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков залишив без коментаря питання українського журналіста про правові підстави участі російської ФСБ в розслідуванні загибелі глави "ДНР" Захарченко. Він лише заявив, що в окупованому Донецьку стався "терористичний акт, спрямований на дестабілізацію обстановки".

Нагадаємо, напередодні, 3 вересня, керівник служби оперативної інформації і міжнародних зв'язків ФСБ РФ Сергій Бесіда повідомив, що група співробітників російських спецслужб спрямована в "ДНР" для допомоги в розслідуванні вбивства Захарченко. Він також заявив, що в ФСБ вважають Україну причетною до загибелі ватажка бойовиків.

Пізніше російські ЗМІ повідомили, що група російських спецслужб вирушила на Донбас по особовому дорученню Путіна, який наказав "знайти і покарати" виконавців вбивства Захарченко. Тоді ж зазначалося, що всі люди, яких затримали за підозрою в причетності до смерті ватажка "ДНР", не мають ніякого відношення до вбивства.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія наполягає на проведенні міжнародного розслідування вбивства Захарченко, який загинув в результаті вибуху 31 серпня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?