Лобода показала, як виглядає її молодша сестра
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Лобода показала, як виглядає її молодша сестра

Лобода показала, як виглядає її молодша сестра
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Світлана Лобода опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram яскраву світлину з молодшою сестрою Євгенією. За лічені години фото зібрало тисячі лайків та коментарів. Варто зазначити, що артистка не часто показує сімейні фото з доньками або іншими родичами, передає ONLINE.UA.

Шанувальники зірки в коментарях до світлини відзначили схожість сестер. Хоча знайшлися і ті, для кого Світлана і Євгенія виявилися "абсолютно різними".

"Як близнючки", "Сестра трішки симпатичніша та природніша", "Зовсім не схожі. Взагалі невдале фото", – пишуть фанати зірки.

Окрім того, Лобода похизувалась досягненнями своєї доньки Євангеліни. Дівчинка пішла у 2 клас.

"Моя любов до тебе не має меж... Безкінечно пишаюся твоїми першими успіхами і прагненнями до нових знань", - прокоментувала фото з донькою співачка.

Варто зазначити, що на святі вона з'явилася в чорному блискучому піджаку та білій сорочці. Стильні прикраси та ідеальний макіяж довершили образ артистки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 8 червня  відбулася прем’єра нового кліпу  скандальної української співачки Світлани Лободи, який був знятий нею на останніх термінах вагітності. У музичному ролику артистка демонструє запальні танці з великим животом, чим і шокувала шанувальників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?