В КНДР стурбовані раптовим зникненням Кім Чен Ина
Категорія
Світ
Дата публікації

В КНДР стурбовані раптовим зникненням Кім Чен Ина

В КНДР стурбовані раптовим зникненням Кім Чен Ина
Джерело:  online.ua

Жителі КНДР не розуміють, куди зник лідер Північної Кореї Кім Чен Ин. Зазначається, що політик уже понад 2 тижні не з'являвся на публіці на тлі "глухого кута" в переговорах з Білим домом про денуклеаризацію Корейського півострова, передає ONLINE.UA з посиланням на The Chosun Ilbo.

Зазначається, що ЗМІ країни не публікують матеріали про діяльність Кіма з 20 серпня. Тоді він був присутній на похороні колишнього міністра народних збройних сил КНДР Кім Йон Чхуна.

"До того Кім взяв участь у великій кількості публічних заходів, відвідуючи фабрики і ферми по всій країні. Це наштовхує на думку, що Кім зник у той час, як міжнародна спільнота вирішила знову "закрутити гайки", - сказано в повідомленні.

Видання розглядає варіант, що політик захотів просто відпочити.

Варто зазначити, що чиновники в уряді Південної Кореї, які планують відвідати Пхеньян у середу, наразі не мають певності щодо проведення зустрічі з главою КНДР.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент РФ Володимир  Путін заявив, що має намір провести особисту зустріч  з північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?