Міноборони РФ створило управління пропаганди - перші подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Міноборони РФ створило управління пропаганди - перші подробиці

Міноборони РФ створило управління пропаганди - перші подробиці
Джерело:  online.ua

При Міністерстві оборони Росії створили Головне військово-політичне управління. Вказано, що воно буде займатися боротьбою з наркоманією, релігійними конфліктами, роз'ясненням військовим політики російської влади, а також отримає контроль над телеканалом "Звезда", передає ONLINE.UA з посиланням на РБК.

Окрім того, повідомляється, що ГВПУ буде займатися організацією "військово-політичної пропаганди, попередження екстремізму і наркоманії, а також роботою зі ЗМІ.

"Співробітники управління також проводитимуть інформаційно-роз'яснювальну роботу з військовослужбовцями та цивільним персоналом ЗС щодо актуальних питань державної внутрішньої і зовнішньої політики, реалізації виборчих прав і військово-соціологічних досліджень для оцінки морально-політичного і психологічного стану військовослужбовців. Серед іншого ГВПУ контролюватиме роботу відомчих ЗМІ і займеться організацією редакційно-видавничої діяльності і випуском пропагандистських фільмів і відеоматеріалів", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що до складу громадської ради входять відомі артисти, громадські діячі та журналісти: від Сергія Безрукова і Льва Лещенко до правозахисників.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський уряд таємно фінансував кілька новинних порталів в Східній Європі, які публікували те, що диктує Кремль. Ці сайти були створені в 2014 році в Литві, Латвії та Естонії росіянином Олександром Корніловим.

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?