Секс-символ серіалу "Пліткарка" Ед Вествік розійшовся з дівчиною - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Секс-символ серіалу "Пліткарка" Ед Вествік розійшовся з дівчиною - фото

Секс-символ серіалу "Пліткарка" Ед Вествік розійшовся з дівчиною - фото
Джерело:  online.ua

Відомий британський кіноактор та зірка серіалу "Пліткарка" Ед Вествік розійшовся зі своєю дівчиною Джессікою Серфаті. Варто зазначити, що нещодавно він опинився в центрі гучного секс-скандалу, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Видання зазначає, що коли Вествіка звинуватили у сексуальних домаганнях, його дівчина Серфаті підтримувала бойфренда, проте навіть це не змогло врятувати їх стосунки.

"Він її не кидав. Вони все ще відчувають теплі почуття один до одного і багато розмовляють. Але зараз вони живуть уже окремо. Вони рідко бачаться через зйомки, і так вийшло, що тепер їхні шляхи розійшлися", – інформує джерело, яке знайоме з ситуацією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що колишня ведуча "Орла і решки" Регіна Тодоренко через довгий час розсекретила свого коханого. Вона підтвердила здогадки шанувальників, що зустрічається з російським співаком Владом Топаловим, який є екс-учасником групи Smash!!.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?