В штабі ООС повідомили тривожні новини
Категорія
Україна
Дата публікації

В штабі ООС повідомили тривожні новини

В штабі ООС повідомили тривожні новини
Джерело:  online.ua

В штабі ООС повідомляють, що ситуація на Донбасі загострюється, оскільки ворог значно збільшив кількість обстрілів. Так, упродовж минулої доби російські окупанти 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу.

Вказано, що противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На одній з ділянок ворог також застосував протитанкові ракетні комплекси.

 "Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Щастя, Трьохізбенка, Кримське, Майорськ, Новгородське, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Богданівка, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає", - сказано в повідомленні.

Українська розвідка повідомляє, що протягом доби одного окупанта знищено та ще двох поранено.

Зранку ворог обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Від початку доби втрат серед українських військовослужбовців немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  СММ ОБСЄ зафіксувала ввезення нового озброєння і військових на Донбас з Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?