Знищити Асада: в Білому домі прокоментували скандальну вимогу Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Знищити Асада: в Білому домі прокоментували скандальну вимогу Трампа

Знищити Асада: в Білому домі прокоментували скандальну вимогу Трампа
Джерело:  online.ua

Прес-секретарка глави Білого дому Сара Сандерс і інші високопоставлені чиновники США стверджують, що американський лідер Дональд Трамп ніколи не вимагав від Пентагону ліквідувати президента Сирії Башара Асада, передає ONLINE.UA з посиланням на CNBC.

Зазначимо, що інформація про це вперше була опублікована в книзі члена редколегії Washington Post Боба Вудворда.

"Ця книга - це не більше ніж сфабриковані історії, багато з них вигадані колишніми незадоволеними співробітниками для того, щоб показати президента з поганої сторони... Іноді нетрадиційно, але він завжди домагається результатів. Демократи і їх союзники в засобах масової інформації розуміють, що політика президента працює, і з таким успіхом, що ніхто не зможе перемогти його в 2020 році, навіть близько", - підкреслила Сандерс.

Нагадаємо, в новій книзі члена редколегії Washington Post Боба Вудворда стверджується, що президент США Дональд Трамп в 2017 році після хімічної атаки проти цивільних нібито вимагав від Пентагону знищити Асада.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що сирійський глава Башар Асад пропонував США підтримати мирні переговори між Сирією та Ізраїлем, щоб припинити війну за Голанські висоти. З такою пропозицією президент Сирії звертався до колишнього президента США Барака Обами в таємному листі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?