Долучайтеся до петиції на підтримку Сенцова на сайті Білого дому
Категорія
Україна
Дата публікації

Долучайтеся до петиції на підтримку Сенцова на сайті Білого дому

Долучайтеся до петиції на підтримку Сенцова на сайті Білого дому
Джерело:  online.ua

Українські митці запустили флешмоб на підтримку українського режисера Олега Сенцова з вимогою звільнити його з російської в'язниці. Зараз кожен має можливість долучитися до порятунку українця і підписати відповідну петицію на сайті Білого дому, передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що петиція була створена ще 9 серпня, а термін її спливає вже за 3 дні.

Якщо дана заява збере необхідну кількість підписів, 100 тисяч, то адміністрація Білого дому має зробити офіційну заяву щодо українського режисера, а також посилити тиск на Кремль у питанні звільнення режисера.

Із необхідних 100 тисяч голосів під петицією підписалися уже майже 60 тисяч людей. А часу лишилося обмаль. Українські митці закликають українців не бути байдужими та зайти на сайт Білого дому і витратити на це кілька хвилин часу. У Facebook вже навіть запустили такий флешмоб.

"Насамперед це потрібно кожному з нас. Якщо ми вважаємо, що зміни почнуться з кожного з нас, то ми повинні робити хоча б маленький крок, термін якого 10 секунд", - зазначив режисер Ахтем Сеітаблаєв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Сенцов написав листа російським правозахисникам Миколі та Тетяні Щур, в якому український режисер подякував за допомогу йому та іншим політв’язням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?