ЗМІ: Захарченко вбили "чебурашкою"
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: Захарченко вбили "чебурашкою"

ЗМІ: Захарченко вбили "чебурашкою"
Джерело:  online.ua

В ОРДО не вщухають чутки, що вбивство главаря бойовиків "ДНР" Олександра Захарченко організували його охоронці або інші особи з близького оточення сепаратиста. За останніми даними, вибухівку заклали не в люстру, а в вивіску над входом в кафе "Сепар" - ту саму, на якій красувався Чебурашка у камуфляжі, передає ONLINE.UA з посиланням "Московський комсомолець".

Видання зазначає, що зараз в Донецьку проходять перевірки, посилена комендантська година і оголошено надзвичайний стан. Інформація про роботу спеціальної слідчої бригади ФСБ РФ вже стала офіційною і там нібито вже знають, кого саме треба шукати.

"Москва, схоже, вкрай зацікавлена в пошуку винних. Про оголошене по гарячих слідах "затримання диверсантів" вже не згадують, з місця замаху у кафе "Сепар" зібрали вже, здається, навіть придорожній пил, йде розслідування", - сказано в публікації.

За попередніми даними, у тих, хто встановив вибуховий пристрій, було достатньо часу для монтажу, а так само вони знали графік пересування ватажка бойовиків і активували його дистанційно. На даний момент про затримання охоронця або його пошуки достовірної інформації немає, але при цьому нібито відомо, що "в опалу за звинуваченням у халатності" потрапило керівництво так званої "республіканської служби державної охорони ДНР".

Вказано, що всі необхідні застережні заходи перед приїздом Захарченко в кафе були прийняті, але собака не виявила вибухівку.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в "ДНР" розповіли, який бомбою підірвали Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?