В Угорщині розповіли про лицемірство ЄС щодо України
Категорія
Політика
Дата публікації

В Угорщині розповіли про лицемірство ЄС щодо України

В Угорщині розповіли про лицемірство ЄС щодо України

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив, що політика Євросоюзу нині переповнена лицемірством, а тому, заради майбутнього ЄС, цього потрібно позбавитися, передає ONLINE.UA з посиланням на  "Європейську правду".

"Нас часто критикують, офіційно – через те, що наша політика суперечить загальноєвропейській. Але насправді – через те, що ми суперечимо практиці лицемірства, яке так поширене у ЄС. Я можу багато говорити про лицемірство у міграційній політиці. Але дозвольте нагадати інший випадок. ЄС заявив, що допомагає Україні, заради цього було скасовано будівництво одного газогону. Але, коли виникла потреба у "Північному потоці", виявилося, що це можливо і не є порушенням. Що це, як не лицемірство?" - заявив Сійярто під час 28-го економічного форуму у місті Криниця-Здруй (Польща).

Нагадаємо, нещодавно влада Німеччини заявила, що підтримує будівництво Південного газового коридору як альтернативу російським газопроводам. У зв’язку з цим канцлерка ФРН Ангела Меркель відвідає з візитом Азербайджан, Вірменію і Грузію.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко заявив, що влада Євросоюзу повинна відстоювати свою енергетичну безпеку. Окрім того, він наголосив, що газопровід Північний потік-2 — це "троянський кінь" Кремля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?