Вбивство Захарченко: бойовики приховують інформацію про постраждалих
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство Захарченко: бойовики приховують інформацію про постраждалих

Вбивство Захарченко: бойовики приховують інформацію про постраждалих
Джерело:  online.ua

СММ ОБСЄ повідомляє, що в лікарнях окупованого Донецька відмовили в інформації про постраждалих під час вибуху в кафе "Сепар", де був убитий ватажок бойовиків Олександр Захарченко, передає ONLINE.UA з посиланням на звіт місії.

Вказано, що спостерігачі намагалися уточнити інформацію про осіб, які отримали поранення в результаті вищезазначеного вибуху. Зазначається, що, 3 вересня в морзі Донецької обласної клінічної лікарні імені М. І. Калініна представникам місії підтвердили інформацію про смертельні поранення Захарченко та його охоронця.

"У той же день медперсонал Інституту невідкладної і відновної хірургії імені В. К. Гусака в Донецьку повідомив членам команди СММ, що після вибуху 31 серпня до них надійшли шість чоловік з різними травмами від вибуху, однак медичні працівники відмовилися надати будь-яку іншу інформацію ", - йдеться в повідомленні.

В СММ ОБСЄ додали, що повідомити будь-які дані про постраждалих відмовився і медперсонал Донецької обллікарні заявляючи, що для цього необхідно отримати дозволи керівників збройних формувань.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в СММ ОБСЄ заявили, що похорон ватажка бойовиків окупованих районів Донецької області охороняло понад сто бойовиків, озброєних автоматами та пістолетами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?