Кім Кардаш'ян вперше прокоментувала чутки про зраду своєму чоловіку
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Кім Кардаш'ян вперше прокоментувала чутки про зраду своєму чоловіку

Кім Кардаш'ян вперше прокоментувала чутки про зраду своєму чоловіку
Джерело:  online.ua

Учасниця сімейного реаліті-шоу Кім Кардаш’ян відреагувала на чутки про її роман з відомим репером Дрейком, заявивши, що "цього ніколи не було", передає ONLINE.UA.

Зазначимо, що нещодавно користувачі мережі активно обговорювали чутки про те, що світська левиця зраджує своєму чоловіку реперу Каньє Весту і таємно зустрічається з Дрейком, який живе неподалік.

Вказано, що головним приводом для чутокстали слова з двох пісень репера. Перша – "In My Feelings", в якому той звертається до Кікі: "Кікі, ти мене любиш? З ким ти зараз? Ти говорила, що ніколи не кинеш мене. Я хочу тебе, ти потрібна мені, і я завжди готовий зустрітися з тобою". Відомо, що це домашнє прізвисько Кім.

Окрім того, у пісні "Sicko Mode" Дрейк співає: "Я проїхав вниз по кварталу, повернув праворуч, вимкнув світло і заплатив за це". Шанувальники красуні зазначають, що маршрут від будинку Дрейка до будинку Кім такий же самий, про який він співає.

Модель зразу ж спростувала останні новини і лаконічно відповіла: "Цього ніколи не було. Кінець історії".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  зірка реаліті-шоу Кім Кардаш’ян опублікувала нову світлину на своїй сторінці в Instagram.  Фанати красуні в коментарях до фото розкритикували новий образ моделі, зазначивши, що на цьому знімку вона зовсім не схожа на себе і нагадує їм популярну американську акторку Меган Фокс.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?