Авіаудари Росії по Сирії: в Кремлі зробили важливу заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

Авіаудари Росії по Сирії: в Кремлі зробили важливу заяву

Авіаудари Росії по Сирії: в Кремлі зробили важливу заяву
Джерело:  online.ua

У Міноборони РФ підтвердили, що російські літаки завдали авіаудари по провінції Ідліб в Сирії. Там заявили, що бомбардування проводилося нібито по складах терористів, які знаходяться за межами населених пунктів, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Интерфакс.

Російські військові уточнили, що в авіаударі по сирійському Ідлібу брали участь чотири літаки, в числі яких були багатофункціональні винищувачі-бомбардувальники Су-34 і багатоцільові винищувачі Су-35С. Вони вилетіли з авіабази Хмеймім.

У російському МЗС також підтвердили, що ВКС РФ завдали авіаудари по Ідлібу. Офіційний представник дипломатичного відомства РФ Марія Захарова заявила, що Росія продовжить в Ідлібі військову операцію до повного знищення терористів.

"ВКС Росії завдають ударів в Ідлібу не з метою "агресії", а для знищення об'єктів терористів, які використовуються для нападів на позиції сирійської армії, цивільне населення і вилазок проти російських військових, які перебувають в Сирії на запрошення законного уряду країни", - заявила Захарова.

Вона також підкреслила, що Москва вважає неприйнятними заклики відмовитися від військової операції в Сирії, хоча багато країн, включаючи США, Гарманію і Туреччину вважають, що якщо Росія продовжить бомбити Ідліб, то це призведе до катастрофи в усіх відношеннях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що внаслідок авіаудару Росії по Сирії загинули 13 осіб, що не були бойовиками.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?