Радбез ООН збирає екстрене засідання: названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Радбез ООН збирає екстрене засідання: названа причина

Радбез ООН збирає екстрене засідання: названа причина
Джерело:  yahoo.com

Влада Великої Британії попросила про екстрене скликання Ради безпеки ООН у зв'язку з оприлюдненням нової інформації у справі Скрипалів. Засідання заплановано на 6 вересня, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AFP.

Відзначається, що на екстреному засіданні по хіматаці в британському Солсбері членам Радбезу ООН будуть розкриті нові дані про отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Нагадаємо, напередодні прем'єрка Великої Британії Тереза Мей назвала імена росіян, які підозрюються в отруєнні Скрипалів. Ними виявилися Олександр Петров і Руслан Боширов, які є співробітниками ГУ Генштабу ВС Росії. Мей переконана, що хіматака на Скрипалів була "майже напевно" схвалена і в ГРУ РФ, і на вищому рівні в Росії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в МЗС РФ знову спростували дані Великої Британії у справі Скрипалів. Там вважають, що Лондон вдається до інформативних маніпуляцій, публікуючи фото і імена підозрюваних росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?