Я помщуся: вдова Захарченко шокувала гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Я помщуся: вдова Захарченко шокувала гучною заявою

Я помщуся: вдова Захарченко шокувала гучною заявою
Джерело:  online.ua

Вдова ліквідованого главаря "ДНР" Наталя Захарченко заявила, що має намір помститися за смерть свого чоловіка. Кому вона буде мстити та яким чином - жінка не уточнила, передає ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

Як стало відомо, уже через 3 дні після похорону чоловіка вдова вирушила брати участь в "спектаклі" пропагандистів. Вона нібито відвідала передову для "підняття бойового духу" терористів. Кадри з вдовою Захарченко оприлюднив сепаратистський "Перший республіканський телеканал".

Вдову Захарченко спочатку кудись везуть, після чого водять по зруйнованому будинку. Там вона спілкується з терористами. Судячи з радісного голосу, ліквідація чоловіка її засмутила несильно. Закінчується все застіллям.

"Я буду вам допомагати так само, як Батя (Захарченко - ред.) допомагав ... Треба зберегти його справу, продовжити його задумки і починання", - заявила жінка, обіцяючи помститися за загибель главаря "ДНР" . Захарченко, до слова, вона називає винятково "Батей".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше влада Франції заявила, що вбивство голови "ДНР" Олександра Захарченка не скасовує необхідності виконання Мінських домовленостей і проведення зустрічей у "нормандському форматі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?