Вбивство Захарченко: Кремль прийняв політичне рішення по "ЛДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Вбивство Захарченко: Кремль прийняв політичне рішення по "ЛДНР"

Вбивство Захарченко: Кремль прийняв політичне рішення по "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

Російська влада вирішила провести фейкові вибори в окупованих Луганській і Донецькій областях. У Кремлі вже прийняли рішення щодо виборів і претендентам на пост ватажків самопроголошених "ЛНР" і "ДНР", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

Відзначається, що рішення провести незаконні вибори в "ЛДНР" було прийнято після вбивства Захарченко, незважаючи на те, що раніше їх скасували у зв'язку з "відсутністю гострої необхідності". Про нове політичне рішення Москви по ОРДЛО повідомили кілька джерел, близьких до Кремля.

Представники "народної ради ДНР" при цьому повідомляють, що голосування з проведення виборів в самопроголошеній республіці відбудеться 7 вересня. Також наголошується, що Кремль поки не визначився з кандидатурами на пост ватажків бойовиків "ЛНР" і "ДНР", але відомо, що у списку кандидатів "не буде нових осіб".

В "ЛНР", за даними росЗМІ, головним кандидатом на пост ватажка є Леонід Пасічник. В "ДНР" призначити на цей пост можуть в.о. "глави ДНР" Дмитра Трапезникова, "міністра доходів" Олександра Тимофєєва ("Ташкент"), "спікерів народної ради ДНР" Дениса Пушиліна та Андрія Пургина, або "главу Радбезу" Олександра Ходаковського.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ була незадоволена ватажком "ДНР" Олександром Захарченко через його "ненаситність".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?