Одеса - ідеальне місто для створення кар'єри
Категорія
Культура
Дата публікації

Одеса - ідеальне місто для створення кар'єри

Одеса - ідеальне місто для створення кар'єри
Джерело:  online.ua

Завдяки своєму вкрай вдалому географічному розташуванню Одеса дуже приваблива для тих, хто шукає гідні варіанти працевлаштування. Тут можуть знайти роботу представники безлічі професій, як постійну, так і сезонну. Одеса - не тільки місто-мільйонник, а й туристичний центр всієї України. Завдяки цій особливості тут багато роботи в туристичній сфері, сфері обслуговування, торгівлі, ресторанному та готельному бізнесі. Тут розуміюся на гостинності та готові навчити цьому мистецтву представників інших регіонів країни.
 
Знайти роботу до душі швидко і надійно можна за допомогою  по посиланню хед-хантер. Сайт Head Hunter давно завоював всеукраїнське лідерство в сфері пошуку вакансій і співробітників для провідних компаній країни. Підприємства-лідери в різних нішах шукають кваліфікований персонал саме через цей сайт. Тисячі талановитих працівників розміщують тут свої резюме. Це професійна платформа для взаємовигідного співробітництва, і, в той же час, утилітарний інструмент для самостійного здобування.

Які фахівці найбільше затребувані в Одесі?

Через особливості розташування в приморському місті, як його ще називають, «Перлині біля моря», завжди потрібні представники сфери обслуговування. За даними, оприлюдненими Одеською міською радою за результатами 2017 року, найбільше варіантів працевлаштування пропонують саме працівникам торгівлі та надання послуг. Складніше в пошуку роботи доведеться представникам адміністративних спеціальностей (чиновники, держслужбовці).

Дуже популярні серед одеських роботодавців носії таких професій, як електрогазозварники, водії, швачки, фармацевти. Традиційно багато вакансій для менеджерів, які мають досвід роботи в різних сферах (туризм, готельний бізнес, рекламі, продажах), бухгалтерів, керівників.

Як правильно діяти?

Для початку, прийміть рішення, зберіть волю в кулак і випробуйте свою удачу. Перегляньте не тільки вакансії того рівня, якому відповідало попереднє місце роботи. Прагніть більшого. Не варто боятися відправити своє резюме, якщо в вакансії вимагають 5 років досвіду роботи, а у вас за плечима поки тільки 2. Професійні та особисті якості, проявлені при співбесіді можуть переконати майбутнього начальника, що йому потрібні саме ви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?