Скандальне рішення: Франція відмовилася закрити "представництво ДНР" в Марселі
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальне рішення: Франція відмовилася закрити "представництво ДНР" в Марселі

Скандальне рішення: Франція відмовилася закрити "представництво ДНР" в Марселі
Джерело:  online.ua

У французькому місті Екс-ан-Прованс суд прийняв рішення не закривати так зване "представництво ДНР" в Марселі. Про це повідомив посол України у Франції Олег Шамшур у своєму Twitter, передає ONLINE.UA.

"Глибоко розчарований рішенням суду щодо т.зв. репрезентативного центру "ДНР" у Франції. Розраховуємо на його оскарження прокуратурою: діяльності "представництва" терористичної "ДНР" у Франції нарешті має бути покладено край", - написав дипломат

В свою чергу глава так званого "представництва" Юбер Файяр на своїй сторінці у Facebook назвав рішення "великою перемогою Донецької народної республіки".

"Французьке правосуддя відхилило всі прохання державного прокурора. Таким чином "представництво ДНР" у Франції визнається і підкріплюється", - сказано в його повідомленні.

Зазначимо, що рік тому відбулося відкриття так званого "представництва "ДНР" в Марселі. Його зареєстрували в статусі громадського об’єднання, що не вимагає попереднього дозволу.

Як повідомляв ONLINE.UA, так званий "голова Народної ради ДНР" Денис Пушилін заявляє, що в ОРДО може бути проведений ще один "референдум". Пушилін звинуватив Київ у відмові від Мінських угод, а значить, "від перспективи вибудувати між Україною і Донбасом договірні відносини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?