Квитки на концерт Енріке Іглесіаса можна придбати в два рази дешевше
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Квитки на концерт Енріке Іглесіаса можна придбати в два рази дешевше

Квитки на концерт Енріке Іглесіаса можна придбати в два рази дешевше
Джерело:  online.ua

Більше концертів, хороших і різних. Особливо стадіонних. Саме тому до нас знову висаджується поп-десант з Іспанії - Енріке Іглесіас, син Хуліо Іглесіаса, бойфренд Анни Курнікової, музикант, продюсер, хітмейкер і просто хороша людина. Вперше Енріке виступив в Україні в 2007 році. Очікувати його наступного виступу довелося цілих 11 років.

І ось він повертається - 30 вересня, НСК "Олімпійський". Іглесіас везе шоу, яке за масштабом збирається перевершити концерт американських поп-рокерів Imagine Dragons, а це неабияка, серйозна і амбітна заявка.

За камбек варто сказати "спасибі" найбільшої роздрібної торгової мережі "АТБ", яка таким чином збирається подякувати своїм партнерам і клієнтам за те, що вони знаходяться в одному човні вже цілих 25 років.

Найбільший рітейлер, який організовує виступ - це новинка не тільки для українського ринку, але і для світової індустрії. У керівництві кажуть, що одним із головних завдань є популяризація культурних подій в країні. Так, АТБ потрапила в Книгу Рекордів України як видавець найбільшого тиражу книги українською мовою.

Цього разу експеримент ще ризикованіший. Пункт перший - у короткі терміни підписати зірку світового масштабу (зроблено). Пункт другий - зробити квитки доступними для всіх (зроблено). Як? Дуже просто.

Офіційний квитковий оператор концерту Concert.ua продає квитки по 1600 гривень. У супермаркетах мережі АТБ будь-який клієнт може придбати квиток в два рази дешевше. Для цього не треба ставити лайк, робити репост і писати в коментарях, з ким ви збираєтеся йти на концерт. Досить до йогурту, бананів і хліба захопити на касі скретч-карту за 800 гривень, яка дає право відвідати концерт.

Таким чином АТБ з легкістю стирає ціну на квитки на концерт Енріке Іглесіаса вдвічі, але ні в якому разі не буде стирати спогади та емоції, які ви отримаєте після шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?