ЗМІ дізналися шокуючу причину смерті популярної співачки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

ЗМІ дізналися шокуючу причину смерті популярної співачки

ЗМІ дізналися шокуючу причину смерті популярної співачки
Джерело:  online.ua

Відома співачка, солістка популярної ірландської групи The Cranberries Долорес О'Ріорданн потонула у ванні, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Вказано, що ще декілька місяців тому Вестмінстерський суд у Лондоні оголосив про те, що причина смерті співачки названа не буде.Трохи пізніше поліція заявила, що причина смерті виконавиці не піддається поясненню, але не є підозрілою.

"Співачка була знайдена мертвою у ванній готельного номера в Лондоні. На момент смерті їй було 46 років.Причина смерті артистки була оголошена після проведення певних тестів. Смерть О'Ріорданн була визнана нещасним випадком", - сказано в повідомленні.

Долорес О'Ріорданн - ірландська співачка, вокалістка гурту The Cranberries (1990—2003, 2009—2017). У 1994 році вона виконала одну з найвідоміших композицій колективу під назвою Zombie, яка швидко посіла перші місця у національних музичних чартах Австралії, Франції, Німеччини, Бельгії та інших країн. У 2003—2009 роках займалася сольною кар'єрою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Парижі через рак померла 70-річна переможниця "Євробачення" 1965 року Франс Галль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?