Не губіться в здогадах: нове інтригуюче фото Тіни Кароль бурхливо обговорюють в мережі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Не губіться в здогадах: нове інтригуюче фото Тіни Кароль бурхливо обговорюють в мережі

Не губіться в здогадах: нове інтригуюче фото Тіни Кароль бурхливо обговорюють в мережі
Джерело:  online.ua

У мережі бурхливо обговорюють нове фото Тіни Кароль, яке було недавно зроблено після її концерту в Києві. Шанувальники запідозрили, що співачка вагітна.

Інтригуюче фото Тіни Кароль було опубліковано на сторінці фан-клубу артистки в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

На знімку Тіна Кароль зображена в яскравому образі - в червоному брючному костюмі і чорному плащі, декорованому кольчугою. При цьому вона тримає руку на животі, що фанати співачки розцінили як натяк на вагітність.

"Не губіться в здогадах. Вам все відомо. - Тіна Кароль", - підписали автори інтригуюче фото співачки.

При цьому не всі шанувальники Тіни Кароль повірили в її вагітність. Вони переконані, що фото артистки було зроблено з невдалого ракурсу, в результаті чого стався обман зору.

"Підозріло, вагітна?", "Яке позиками миле) вітаю) Нарешті в цих очах з'явиться блиск щастя) тільки не треба судити, вона не забула і все ще любить. (Але життя триває)", "Вона вагітна?", "Точно вагітна!", - коментують нове фото Тіни Кароль в мережі.

При цьому сама співачка не стала реагувати на чутки про свою вагітність. Але на її сторінці з'явилося дуже ефектне фото, на якому чітко видно, що ніякої вагітності немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що фанати не впізнали Тіну Кароль на архівному відео 2000 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?