Порошенко нарешті назвав причину екологічної катастрофи в Армянську
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко нарешті назвав причину екологічної катастрофи в Армянську

Порошенко нарешті назвав причину екологічної катастрофи в Армянську
Джерело:  online.ua

Президент України Петро Порошенко заявив, що екологічна катастрофа в окупованому Армянську сталася внаслідок тренувань російських військових, передає ONLINE.UA.

"Причиною екологічної катастрофи, яка трапилася на території тимчасово окупованого Криму в місті Армянськ, за деякими джерелами стало тренуваннями російських військових", - заявив Порошенко.

Президент додав, що необхідно створити міжнародну комісію і припинити екологічну катастрофу, яка впливає на екологію в Україні.

Зазначимо, що нещодавно в місті Армянськ на півночі окупованого РФ Криму з'явився невідомий наліт "липкої іржі", яким покрилися металеві предмети. Крім того, жителі скаржилися на першіння в горлі, висип і загальне нездужання. Окупаційна влада стверджувала, що забруднення повітря пов'язано з випарами вмісту кислотного накопичувача, в який скидають хімічні відходи з 1971 року.

6 серпня в Мінекології України заявили, що причиною негативного впливу кримського заводу "Титан" на навколишнє середовище і здоров’я людей є щоденні викиди в атмосферу, а не кислотний накопичувач, як повідомлялося раніше.

Раніше ONLINE.UA публікував  моторошне відео з епіцентру екологічної катастрофи в Армянську. Там показаний масштаб аварії, наслідки якої поширилися на величезну територію, включаючи сусідні з Кримом райони Херсонської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?