Гол на останній хвилині: Україна обіграла Чехію у Лізі націй
Категорія
Спорт
Дата публікації

Гол на останній хвилині: Україна обіграла Чехію у Лізі націй

Гол на останній хвилині: Україна обіграла Чехію у Лізі націй
Джерело:  online.ua

Національна збірна України з футболу стартувала з перемоги над командою Чехії в стартовому матчі новоствореного турніру Ліга Націй. Варто зазначити, що перемогу українці здобули на останній хвилині гри, передає ONLINE.UA.

Матч пройшов 6 вересня, в маленькому містечку Угерське Градіште.

Українці пропустили швидкий гол. Вже на четвертій хвилині Андрій Ярмоленко помилився в центрі поля і в результаті Патрік Шик легко пройшов Сергія Кривцова, і ударом у верхній кут воріт відкрив рахунок в матчі - 1:0. Це був єдиний момент чехів в першому таймі.

 На 41-хвилині після удару зі штрафного Руслана Малиновського в гру вступив воротар господарів Томаш Вацлик. На другій доданій хвилині до першого тайму Україна зрівнює рахунок. Марлос з під чотирьох гравців збірної Чехії віддав пас на Євгенія Коноплянку, котрий пробив у кут воріт чехів - 1:1.

У другому таймі українці знову переважали суперника за грою, хоча моменти почали з`являтися і в збірної Чехії.

На 90-й хвилині мав забивати гол Євгеній Селезньов, але з кількох метрів примудрився пробити у воротаря. Але свій гол українці таки забили. У доданий арбітром час після прострілу у штрафну помилився воротар та захисник збірної Чехії і Олександр Зінченко забивав у порожні ворота - 1:2.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український футболіст Віталій Федорів, який на даний момент грає в складі російської команди "Нижній Новгород", демонстративно відвернувся від прапора РФ  під час виконання гімну цієї країни перед матчем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?