РФ грає у кості життям людей - постпред Британії в ООН
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ грає у кості життям людей - постпред Британії в ООН

РФ грає у кості життям людей - постпред Британії в ООН
Джерело:  online.ua

Постійна представниця Британії в ООН Карен Пірс звинуватила Росію у порушенні заборони на використання хімзброї. Окрім того, вона зазначила, що РФ грає в кості з життями мешканців Солсбері, де отруїли екс-шпигуна Сергія Скрипаля і його доньку, передає ONLINE.UA з посиланням на  AP.

Також дипломатка підкреслила, що міжнародне співтовариство має вжити заходів для захисту людей від використання хімічної зброї та "загрози ворожого іноземного втручання". За словами Пірс, на даний момент влада Великої Британії обговорює наступні кроки зі своїми союзниками, наголосивши, що проблема виходить за межі Солсбері.

 "Ми і наші союзники хотіли б подумати про те, як протистояти такій активності в Росії, яка не тільки зловмисна, але і безрозсудна", - сказала Пірс.

Нагадаємо, нещодавно найбільш високопоставлений британський офіцер у боротьбі з терористами ІДІЛ розкритикував і висміяв заяви РФ про те, що Велика Британія і США готуються влаштувати хімічну атаку в Сирії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  російські дипломати звинуватили Королівські ВПС Великої Британії  у "небезпечному перехопленні" військових літаків над Чорним морем, назвавши це провокацією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?