Найкраща в житті: Трамп розказав про зустріч з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

Найкраща в житті: Трамп розказав про зустріч з Путіним

Найкраща в житті: Трамп розказав про зустріч з Путіним
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп назвав зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним в Гельсінкі чи не найкращою в своєму житті. Про це він заявив у ході виступу перед прихильниками в штаті Монтана, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

"Вони хотіли, щоб на цій сцені у нас був боксерський поєдинок. У нас була чудова зустріч. Ми говорили про Україну, ми говорили про Сирію. Ми говорили про захист Ізраїлю. Ми говорили про багато чудових речей. Але вони сказали, що це було жахливо. Я сказав: "Що було жахливо? У нас була чудова зустріч", - заявив голова Білого дому.

Варто зазначити, що зустріч між президентами США та РФ у липні була закритою, один на один з одним перекладачем на лідера, тож досі невідомо, що саме обговорювали сторони.

Раніше стало відомо, що президент РФ Володимир Путін передав американському лідеру Дональду Трампу документ, що містить низку пропозицій щодо взаємного роззброєння. Вказано, що це відбулося в ході саміту в Гельсінкі під час двогодинних переговорів лідерів держав, що відбувалися тет-а-тет. В переліку пропозицій міститься ідея про підписання нового договору, що обмежує розміщення озброєння в космосі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Дональд  Трамп визнав, що його син зустрічався  з російською адвокаткою Наталією Весельницькою, пов’язаною з Кремлем, у червні 2016 року. Голова Білого дому стверджує, що він це зробив, "щоб отримати інформацію про опонента".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?