Порошенко анонсував "несподівані речі" на зустрічі з депутатами
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко анонсував "несподівані речі" на зустрічі з депутатами

Порошенко анонсував "несподівані речі" на зустрічі з депутатами
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Президент Петро Порошенко в ході неформальної зустрічі з народними депутатами фракції БПП заінтригував своїм майбутнім посланням до Верховної Ради. Він заявив, що скоро всі дізнаються про доволі "несподівані речі". Про це розповів нардеп з цієї фракції Володимир Арешонков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

"Було сказано, що якісь нові або несподівані речі, можливо, ви почуєте у посланні, яке буде найближчим часом", – сказав він.

За попередніми даними, послання президента до Верховної Ради очікується на наступному пленарному тижні, який відбудеться з 18 по 21 вересня.

 Нардеп також додав, що неформальна зустріч Порошенка з народними депутатами відбулася в президентській резиденції "Залісся" і тривала кілька годин. Після виступу Порошенка народні депутати задавали йому свої запитання. Нардеп підкреслив,  що питання передвиборної кампанії не обговорювалося.

"Безпосередньо президент не говорив, я вам розповідаю, як має бути, ми стартуємо і так далі. Він концентрував увагу на те, що сьогодні він робить як президент і що планує робити. Чи означає це оголошення початку його участі в передвиборній кампанії? Можливо, так. Але безпосередньо це не звучало", - заявив нардеп.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко провів переговори з Волкером в Вашингтоні, в ході яких обговорив кроки по деокупації Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?