Надя Дорофеєва шокувала фанатів відвертим фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Надя Дорофеєва шокувала фанатів відвертим фото

Надя Дорофеєва шокувала фанатів відвертим фото
Джерело:  online.ua

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва вразила фанатів новою світлиною, яку вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Фото тільки за добу зібрало 240 тисяч лайків, передає ONLINE.UA.

Цього разу зірка вирішила похизуватися ідеальною фігурою. Співачка продемонструвала спортивні ніжки та підтягнуті сідниці, вибравши для образу стильний чорний купальник. 

Фото красуня підписала доволі лаконічно: "Дружина Володимира Дантеса".

Шанувальники Дорофеєвої залишили під світлиною в соціальній мережі чимало схвальних коментарів та відгуків. Проте знайшлися й ті, для кого фото виявилося занадто вульгарним та відвертим.

"Спортивна краля; як ти класно виглядаєш; шикарне фото - шикарна фігура; скільки можна оголятися? дуже класно, давай ще; вона повинна бути дружиною міліонера, а не безробітнього; я не можу на це дивитися; Надю, у вас найкрасивіші сідниці", - пишуть фанати співачки в коментарях до світлини.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна модель та "ангел" Victoria’s Secret Ельза Госк здивувала своїх фанатів новою світлиною. Красуня звикла демонструвати красу свого тіла у відвертих фотосесіях. Цього разу вона показала, як чудово виглядає без макіяжу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?