Відомого політика після третьої зради кинула дружина
Категорія
Світ
Дата публікації

Відомого політика після третьої зради кинула дружина

Відомого політика після третьої зради кинула дружина
Джерело:  online.ua

Екс-міністр закордонних справ Великобританії і колишній мер Лондона Борис Джонсон більше не живе зі своєю дружиною Мариною Уілер, а також не з'являється разом з нею на публіці, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Спільна донька подружжя зізналася, що Уілер звинуватила Джонсона в черговій зраді і вигнала з дому.

"Мати порвала з батьком і не має наміру повертатися до нього", - розповіла вона. 

Інші джерела видання повідомляють, що подружжя, у якого четверо дорослих дітей, за 25 років шлюбу розлучаються вже втретє.

"Правозахисниця і адвокат Уілер вже виставляла Джонсона за двері в 2004 і 2010 роках. Причиною були його романи з журналісткою Петронеллою Уайатт і мистецтвознавцем Хелен Макінтайр. Від останньої у Джонсона, за чутками, є дитина", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що раніше Уілер багато разів закривала очі на витівки Джонсона.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міністр транспорту і комунікації Норвегії Кетіл Сульвік-Ольсен зважився піти у відставку, щоб дати можливість побудувати кар’єру своїй дружині. Політик зізнався, що разом із коханою і двома дітьми вони переїжджають до США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?