Коболєв повинен піти у відставку, - Ляшко про відсутність у Києві гарячої води
Категорія
Економіка
Дата публікації

Коболєв повинен піти у відставку, - Ляшко про відсутність у Києві гарячої води

Коболєв повинен піти у відставку, - Ляшко про відсутність у Києві гарячої води

Депутат ВРУ Олег Ляшко заявив, що мільйонер Андрій Коболєв повинен піти у відставку. За його словами, керівник «Нафтогазу» винен в тому, що в Києві немає гарячої води. Радикал також закликав Коболєва повернути до держбюджету багатомільйонну премію. Про це повідомляє KP.UA  з посиланням на прес-службу Ляшка, передає ONLINE.UA .

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив, що глава правління «Нафтогазу» Андрій Коболєв отримує 3 млн грн зарплати, а тим часом кияни не мають гарячої води. На своїй сторінці в соцмережі він зазначив, що «Нафтогаз» штучно створив заборгованість, по якій Київ залишився без води і не має перспективи її отримати.

«Зараз зміниться погода. Чи стане холодніше. Де дітей купати? У холодній воді? Щоб вони хворіли через ненаситну політику Коболєва? Ми вимагаємо відставки Коболєва і звіту уряду в парламенті з обґрунтуванням тарифів на газ. Досить наживатися на українцях!»- підкреслив депутат.

Політик також нагадав, що керівництво «Нафтогазу» має повернути 45 млн євро премії. Ще одна вимога його команди - повернення українцям права на отримання субсидій по торішнім нормам.

«3 млн людей відрізані від отримання субсидій в результаті незаконних рішень влади», - підсумував він.

Як повідомлялося раніше, Андрій Коболєв отримав 7,9 млн дол премії з 45 млн дол, які були виділені з держбюджету за перемогу в стокгольмському арбітражі над «Газпромом».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?