Російський боксер хоче битися з Усиком в Україні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Російський боксер хоче битися з Усиком в Україні

Російський боксер хоче битися з Усиком в Україні
Джерело:  online.ua

Російський боксер, чемпіон WBA у відпустці Денис Лебедєв заявив, що абсолютно готовий поїхати в Україну заради бою з абсолютним чемпіоном у важкій вазі Олександром Усиком, передає ONLINE.UA.

За попередніми даними, дата бою Усика з Лебедєвим буде узгоджена до 3-го або 4 жовтня.

"Бій в Україні? Я готовий поїхати в будь-яке місце. Інша справа, тут і команді потрібно постаратися максимально попрацювати над безпекою, а так це не питання і не проблема, – сказав російський боксер.

Як повідомлялося раніше, 7 вересня Денис Лебедєв проведе поєдинок проти турецького боксера Хінзі Алтункая.

"Зараз потрібно пройти турка, а далі ми йдемо до бою з Олександром Усиком. Але, знову ж таки, все буде залежати від техніки переговорів. Нам потрібно один одного зацікавити. Але в резолюції WBA це було сказано з самого початку", – зазначив російський боксер.

Нагадаємо, нещодавно Усик здобув звання суперчемпіона WBO. Український боксер отримав можливість виходу на поєдинок з Ентоні Джошуа, який володіє поясом WBO в суперважкій вазі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше почесний чемпіон WBC британець Тоні  Белью відповів на виклик українського боксера Олександра Усика, заявивши, що абсолютно готовий до бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?