Бойовики обстріляли Кримське з важкої артилерії: ЗСУ зазнали серйозних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли Кримське з важкої артилерії: ЗСУ зазнали серйозних втрат

Бойовики обстріляли Кримське з важкої артилерії: ЗСУ зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі продовжує загострюватися. Бойовики підсилюють обстріли на усіх напрямках, застосовуючи важке озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. В результаті запеклих боїв загинув один український захисник, ще двоє отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 7 вересня, ворог здійснив 32 обстріли по позиціях ЗСУ. Зі 152-мм артилерії бойовики обстріляли Кримське на Луганщині, випустивши не менше 10 снарядів, а у вечірній час вели вогонь з 120-мм мінометів в районі Світлодарської дуги.

Також під ворожий обстріл потрапили українські військові в Малиновому, Щасті, Ореховому, Луганському, Катеринівці, Південному, Опитному, Новгородському, Павлопілі, Авдіївці, Лебединському, Гнутовому і Водяному.

За даними розвідки, в ході бойових дій ворог зазнав масштабні втрати - повідомляється про трьох знищених бойовиків.

Також в зведенні ООС повідомляється про те, що 7 вересня на окупованих територіях Донбасу СММ ОБСЄ зафіксувала нову важку техніку бойовиків. У звіті місії зазначено, що в Мирному були виявлені 19 танків невстановленого типу і 29 причіпних артилерійських установок, а в Круглику чотири танка Т-64.

Раніше ONLINE.UA публікував фото загиблого під Маріуполем 20-річного морського піхотинця, який загинув під ворожим обстрілом 5 вересня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?