Путін передав Кім Чен Ину таємне послання
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін передав Кім Чен Ину таємне послання

Путін передав Кім Чен Ину таємне послання
Джерело:  online.ua

Російський глава Володимир Путін направив главі КДНР Кім Чен Ину таємне послання, яке північнокорейському лідер вже передала спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко, яка перебуває з офіційним візитом в Північній Кореї, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Глава комітету Ради Федерації з міжнародних справ РФ Костянтин Косачев підтвердив, що послання Путіна Кім Чен Ину вже передано адресату. Зміст листа не розкривається.

Відзначається, що російська делегація прибула до Пхеньяну для участі в святкових заходах з нагоди 70-ї річниці утворення КНДР. Там вона пробуде до 10 вересня.

Нагадаємо, це вже не перший лист Путіна, адресований Кім Чен Ину. В середині серпня російський глава направляв північнокорейському улідеру телеграму з привітаннямі щодо річниці звілбнення Корейського півострова, в якій згадав про готовність зустрітися найближчим часом. Кім Чен Ин відправив Путіну аналогічне послання у відповідь.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент США Дональд Трамп звернувся з несподіваним проханням до Кім Чен Ина. Він закликав лідера КНДР "не поспішати" з ядерним роззброєнням Корейського півострова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?