В "ДНР" повідомили про втечу ще одного ватажка з великою сумою грошей
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" повідомили про втечу ще одного ватажка з великою сумою грошей

В "ДНР" повідомили про втечу ще одного ватажка з великою сумою грошей
Джерело:  online.ua

Територію окупованого Донбасу екстрено покинув колишній радник ліквідованого ватажка "ДНР" Олександра Захарченко Олександр Казаков. В "силових відомствах" бойовиків "ДНР" повідомили, що Казаков втік з великою сумою грошей, передає ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

"Підтвердилися дані про те, що колишній радник Захарченко Казаков вивіз з собою значну суму грошей з "ДНР", - йдеться в повідомленні.

Там же зазначається, що Казаков на постійній основі крав гроші так званої республіки, а в цей раз повіз із собою величезну суму грошей.

"Махінації, розкрадання, валізи, гроші,"все, як ми любимо" в загальному. Я відмовляюся розуміти таку нахабність і низість. Олександр, ви взагалі розумієте, на чому ви "заробляли"?! На кому, розумієте ?!", - коментують в мережі втечу Казакова.

Раніше повідомлялося, що разом з Козаковим в Росію з "ДНР" втік і "міністр фінансів" Олександр Тимофєєв ("Ташкент"). В оточенні колишніх ватажків повідомили, що вони поїхали в Москву з метою безпеки і найближчим часом повертатися до окупованого Донецьку не збираються.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в "ДНР" заявили про намір призначити кандидатом на пост нового ватажка вдову Олександра Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?