Отруєння Скрипаля: розкриті несподівані деталі про підозрюваних агентів Кремля
Категорія
Світ
Дата публікації

Отруєння Скрипаля: розкриті несподівані деталі про підозрюваних агентів Кремля

Отруєння Скрипаля: розкриті несподівані деталі про підозрюваних агентів Кремля
Джерело:  The Telegraph

Російські агенти Кремля, які підозрюються в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, незадовго до скоєння хіматаки в британському Солсбері, не менше 30 разів відвідували Європу. Зокрема, Руслан Боширов і Олександр Петров за три місяці до отруєння Скрипалів літали в Швейцарію, передає ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

За даними видання, яке посилається на власні джерела, наближені до розслідування, з листопада 2017 року по лютий 2018 року, Петров і Боширов бронювали дев'ять квитків на авіарейси в Женеву і шість разів вилітали туди. В цілому, за даними розвідки, агенти Кремля провели в швейцарській столиці кілька тижнів.

У британському уряді вважають візити підозрюваних в отруєнні Скрипалів російських агентів в Женеву можуть стати ключем до розкриття злочину. На даний момент головним завданням правоохоронців є встановлення особистостей людей, з якими зустрічалися підозрювані в отруєнні Скрипалів офіцери ГРУ РФ.

Раніше повідомлялося, що на в'їзд до Великої Британії Петров і Боширов отримували візи під виглядом представників "міжнародної торгівлі". Вони надавали візитні картки та виписки з банківських рахунків, на яких нібито перебувало кілька тисяч фунтів стерлінгів.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ називали причину, через яку Росія намагалася вбити колишнього шпигуна ГРУ Сергія Скрипаля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?