У Кремлі дали гучну обіцянку новому ватажку "ДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кремлі дали гучну обіцянку новому ватажку "ДНР"

У Кремлі дали гучну обіцянку новому ватажку "ДНР"
Джерело:  online.ua

Помічник російського глави Володимира Путіна з українського конфлікту Владислав Сурков підтримав нового в.о. глави "ДНР" Дениса Пушиліна. Він привітав його з призначенням і пообіцяв, що буде його підтримувати на новій посаді, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на підконтрольні бойовикам ресурси.

"Голосування, що відбулися, продемонстрували високий рівень політичної культури, солідарність і рішучість народу Донбасу продовжити боротьбу за мир і права громадян на гідне життя", - заявив Сурков.

Помічник Путіна пообіцяв новому ватажкові "ДНР" успіхів і висловив надію, що Пушилін продовжить курс ліквідованого Олександра Захарченко. Сурков сподівається, що новий ватажок бойовиків забезпечить послідовність і спадкоємність зовнішньої та внутрішньої політики самопроголошеної республіки.

Нагадаємо, Дениса Пушиліна призначили в.о. глави "ДНР" 7 вересня. Це рішення було прийнято на засіданні так званої "народної ради", після того, як колишнього в.о. ватажка бойовиків Дмитра Трапезникова зняли з посади, на якій він не протримався й тижня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" повідомили про втечу ватажків з оточення Захарченко в Росію. Зокрема повідомлялося, що в Москву екстрено поїхали "міністр фінансів" Олександр Тимофєєв і Дмитро Трапезников, які покинули "ДНР" нібито в рамках безпеки. Пізніше стало відомо, що з "ДНР" втік і колишній радник Захарченко Олександр Казаков, який прихопив з собою валізи грошей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?