Скандальний Кримський міст закрили через серйозний інцидент
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальний Кримський міст закрили через серйозний інцидент

Скандальний Кримський міст закрили через серйозний інцидент
Джерело:  online.ua

У суботу, 8 вересня, на скандальному Кримському мосту, який російська влада незаконно побудувала в окупованому Криму, сталася надзвичайна подія - в результаті сильного вітру плавучий кран зіткнувся з опорою будови та пошкодив огорожі і освітлення, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

Повідомляється, що в Керченській протоці вранці 8 вересня вирував сильний вітер, який зірвав з якоря плавучий кран, встановлений у зв'язку зі штормовим попередженням. Відзначається, що пориви вітру досягали 14 м/с, що відповідає 7 балам за шкалою Бофорта. У відкритому морі при такому вітрі можуть виникати хвилі висотою 4 м.

Наслідки аварії на скандальному Кримському мосту на даний момент ліквідують фахівці. Рух на ньому тимчасово обмежено.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що окупанти продовжують свавілля в Криму - вони самовільно зносять дачі місцевих жителів, щоб побудувати залізницю до Кримського мосту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?