Порошенко виступив з важливою заявою про завершення війни на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко виступив з важливою заявою про завершення війни на Донбасі

Порошенко виступив з важливою заявою про завершення війни на Донбасі

Завершення війни на Донбасу на умовах капітуляціі перед Росією неможливо. Україна не здасться агресору і не підніме руки вгору перед окупантами.

Про це заявив президент України Петро Порошенко в інтерв'ю житомирському телеканалу "СК1", передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Порошенко підкреслив, що головною запорукою миру в Україні є сильна українська армія. За його словами, чим сильніше буде армія, тим швидше буде мир.

"Я не буду називати конкретний час. Це нечесно. Я не буду прихильником популістів, які намагаються обдурити людей. Закликаю до відповідальної дискусії і великої відповідальності за долю держави, за її майбутнє", - відповів Порошенко на запитання про терміни завершення війни на Донбасі.

Також український глава нагадав про перспективи України для вступу в ЄС і НАТО. Він уточнив, що основним завданням його, як президента, на сьогоднішній день є закріплення змін до Конституції України про європейську та євроатлантичну інтеграцію країни.

"Принципова позиція України полягає в наступному - ми не питали і не збираємося питати у країни-агресора або у Путіна дозволу щодо нашої європейської інтеграції, і щодо нашої євроатлантичної інтеграції. Це виключно суверенне право українського народу", - підкреслив Порошенко.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко виступив з важливою заявою для жителів окупованих Криму і Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?