Чекати залишилося недовго: вагітна Кейт Хадсон показала свій величезний живіт
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чекати залишилося недовго: вагітна Кейт Хадсон показала свій величезний живіт

Чекати залишилося недовго: вагітна Кейт Хадсон показала свій величезний живіт
Джерело:  online.ua

39-річна голлівудська актриса Кейт Хадсон з дня на день стане мамою втретє. Зірка опублікувала в соцмережі фото, на якому показала свій величезний живіт. На думку фанатів актриси, чекати появи малюка на світ залишилося недовго, повідомляє ONLINE.UA.

На фото вагітна Кейт Хадсон позує в спідній білизні та в халаті. Цей домашній одяг вже не може приховати помітно збільшившийся животик актриси, який вражає своїми розмірами. У коментарі до фото Кейт скаржиться на те, що стала схожа на "балон з водою", хоча фанати вважають, що вагітність Хадсон личить.

 Вагітна Кейт Хадсон (фото - instagram.com/katehudson)

Раніше Кейт Хадсон вже демонструвала шанувальникам свою фігуру, яка сильно змінилася під час вагітності. Вона публікувала фото в купальнику, скаржачись на те, що через живіт не бачить його нижню частину. Також актриса розповідала, що перший триместр третьої вагітністі дався їй непросто - їй не давав життя токсикоз. Кейт підкреслювала, що так багато її не нудило за дві попередні вагітності разом узяті.

Відомо, що Кейт Хадсон стане мамою дівчинки. Про це вона оригінально зізналася фанатам в відео, на якому запустила в повітря рожеві кульки. У коментарях до ролика актриса розповіла, що мріє про доньку.

Нагадаємо, Кейт Хадсон вже виховує двох синів. Старшого 14-річного Райдера вона народила від колишнього чоловіка Кріса Робінсона, а молодшого 6-річного Бінгема від Метта Белламі, з яким раніше була офіційно заручена.

Батьком третьої дитини Кейт Хадсон стане її друг юності Денні Фудзікава. На початку 2018 року стало відомо, що пара готується до весілля.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні набирає популярності новий тренд свідомих батьків, які зберігають стовбурові клітини своїх дітей в кріобанках. Зокрема, зберігати стовбурові клітини свого малюка, які виділяють з пуповинної крові та пуповини, зібраних після пологів, можна в кріобанку Deva Cryobank у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?