Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат

Бійці ЗСУ дали потужну відсіч бойовикам на Донбасі: ворог зазнав масштабних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Бойовики продовжують посилено обстрілювати позиції українських захисників, але бійці ЗСУ впевнено тримають оборону. За даними розвідки, в ході бойових дій двоє бойовиків було знищено, а ще п'ятеро поранено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 8 вересня, бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях ООС. Вони вели прицільні обстріли з гранатометів різних систем, БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Найбільш напружено було в районі Кримського, Золотого, Луганського, Світлодарська, Майорська, Південного, Красногоровки, Верхньоторецька, Мар'їнки, Павлопіля, Водяного, Гнутового і Лебединського. В результаті ворожої атаки один боєць ЗСУ отримав поранення.

Також на Донбасі 8 вересня близько 18:00 сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинули двоє українських захисників.

"З початку доби, 9 вересня, ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Водяного. Втрат серед особового складу немає", - йдеться у зведенні штабу ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з окупованого Донецька втік до Росії ще один ватажок бойовиків "ДНР" - радник ліквідованого Захарченко Олександр Казаков.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?