В Одесі BMW влетів у зупинку, загинули люди: з'явилися моторошні фото і відео з місця аварії
Категорія
Події
Дата публікації

В Одесі BMW влетів у зупинку, загинули люди: з'явилися моторошні фото і відео з місця аварії

В Одесі BMW влетів у зупинку, загинули люди: з'явилися моторошні фото і відео з місця аварії
Джерело:  online.ua

Увечері 8 вересня в Одесі на Фонтанській дорозі сталася смертельна аварія - BMW зіткнувся з автомобілем Skoda і вилетів на зупинку громадського транспорту. В результаті ДТП загинули три людини, ще четверо постраждали.

Фото смертельної аварії в Одесі опублікувала прес-служба поліції Одеської області, повідомляє ONLINE.UA.

Повідомляється, що водій BMW на великій швидкості мчав по дорозі і зіткнувся з автомобілем Skoda. В результаті машину відкинуло на узбіччя дороги, де знаходилися перехожі. За попередніми даними, винуватець аварії не впорався з керуванням і після зіткнення з іншим авто збив людей, які очікували громадський транспорт на зупинці.

Очевидці ДТП повідомляють в соцмережах, що водій BMW намагався втекти з місця аварії, але був затриманий поліцейськими. Відносно нього порушено кримінальну справу за статтею ч.3 ст.286 КК України, за якою йому загрожує тюремний термін від 7 до 12 років з позбавленням права керувати танспортними засобами на строк до 3 років.

Також в мережі появилсь фото винуватця ДТП в Одесі. Ним виявився 27-річний Олег Семиренко. Місцеві одеські ЗМІ повідомили, що машина підозрюваного в аварії неодноразово брала участь в гонках.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві водій позашляховика Hummer збив на пішохідному переході 10-річну дівчинку, яка загинула на місці події.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?