У КНДР розкрили зміст листа Путіна Кім Чен Ину
Категорія
Політика
Дата публікації

У КНДР розкрили зміст листа Путіна Кім Чен Ину

У КНДР розкрили зміст листа Путіна Кім Чен Ину
Джерело:  online.ua

Російський президент Володимир Путін написав особистого листа главі КНДР Кім Чен Ину, в якому побажав північнокорейському лідеру здоров'я і успіхів. Це послання Путін адресував Кім Чен Ину з нагоди 70-ї річниці створення КНДР.

Зміст листа Путіна Кім Кен Ину розкрили в ЦТАК, передає ONLINE.UA.

У посланні російський глава зазначив дружні відносини між Росією і КНДР, а також висловив упевненість, що Пхеньян і Москва зможуть розширити співпрацю в різних сферах. Путін запевнив Кім Чен Ина, що в повній мірі слідує інтересам народів Росії і КНДР, підтримуючи курс на зміцнення стабільності і безпеки на Корейському півострові і в північно-східному регіоні.

Раніше повідомлялося, що лист Путіна Кім Чен Ину передала спікер Ради Федерацій Валентина Матвієнко, яка з російською делегацією перебуває в Пхеньяні. Вона провела переговори з главою КНДР, за підсумками яких Кім Чен Ин заявив про готовність приїхати в Росію найближчим часом.

Місце і дата зустрічі Путіна і Кім Чен Ина будуть узгоджені по дипломатичних каналах. Матвієнко відзначила, що лідери Росії і КНДР не зможуть зустрітися на Східному економічному форумі, так як його не зможе відвідати Кім Чен Ин через щільний графік.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що Кім Чен Ин написав новий особистий лист американському президентові Дональду Трампу. Його зміст поки невідомий.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?