Порошенко назвав терміни підвищення мінімальної зарплати в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко назвав терміни підвищення мінімальної зарплати в Україні

Порошенко назвав терміни підвищення мінімальної зарплати в Україні
Джерело:  interfax.com.ua

Мінімальна зарплата в Україні буде підвищена до 4170 гривень до кінця 2018 року. Про це повідомив український глава Петро Порошенко, передає ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.

Порошенко підкреслив, що вже до кінця бюджетного року влада ухвалить рішення про збільшення мінімальної зарплати в Україні до майже 4200 грн. Він також повідомив про зміну системи оплати українським військовослужбовцям.

За словами Порошенка, тепер снайпера отримуватимуть 20 тисяч гривень, а мінімальна зарплата содлата підвищиться до 10 тисяч гривень. При цьому українським військовослужбовцям доплачуватимуть по 10 тисяч гривень за участь в ООС на Донбасі.

Раніше в Кабміні повідомляли, що з 1 січня 2019 року мінімальна зарплата в Україні зросте до 4 тисяч 170 гривень. При цьому зазначалося, що на сьогоднішній день середня зарплата в Україні досягла вже 9 тисяч 170 гривень, що в 2,5 рази вище мінімалки, яка встановлена в країні (3723 грн).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ПФУ розповіли, як зростуть пенсії в 2019 році. Перерахунок пенсій буде проведено в зв'язку з ростом середніх зарплат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?