У Росії "засвітилися" ватажки "ДНР", які втекли з Донецька: опубліковано фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії "засвітилися" ватажки "ДНР", які втекли з Донецька: опубліковано фото

У Росії "засвітилися" ватажки "ДНР", які втекли з Донецька: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Соратники ліквідованого Олександра Захарченко, які втекли з Донецька, засвітилися в Росії. Зокрема, колишній "міністр доходів" Олександр Тимофєєв ("Ташкент") і екс-радник ватажка бойовиків Олександр Казаков з'явилися в Підмосков'ї, в гостях у колишнього бойовика і письменника Захара Прилепіна.

Фото ватажків "ДНР", які втекли з Донецька, опублікували підконтрольні бойовикам ресурси, повідомляє ONLINE.UA.

  Олександр Тимофєєв "Ташкент" і Олександр Казаков у Росії (фото - соцмережі)

У соцмережах Прилепін підтвердив, що 8 вересня зібрав у себе на Хуторі в Лапіно друзів Захарченко, серед яких були "Ташкент" і Казаков. Зустріч соратників колишнього ватажка "ДНР" Прилепін організував, щоб пом'янути ліквідованого бойовика.

Раніше повідомлялося, що з "ДНР" почали масово тікати колишні соратники Захарченко. Серед них не тільки "Ташкент" і Казаков, але і Дмитро Трапезніков, який був призначений в.о. глави "ДНР" після загибелі Захарченко. Але на посаді Трапезніков не протримався й тижня - його замінили Денисом Пушиліним, якому вже висловив підтримку Кремль в особі помічника Путіна по Донбасу Владислава Суркова. Відзначається, що соратники Захарченко почали виїжджати в Росії з метою безпеки.

Як повідомляв ONLINE.UA, в окупованому Донецьку встановили пам'ятник Захарченко, над яким сміються в мережі- окупанти допустили граматичну помилку в написі на пам'ятному камені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?