У нас багато різних думок: Ердоган анонсував нову зустріч з Путіним
Категорія
Політика
Дата публікації

У нас багато різних думок: Ердоган анонсував нову зустріч з Путіним

У нас багато різних думок: Ердоган анонсував нову зустріч з Путіним
Джерело:  online.ua

Турецький глава Реджеп Ердоган виступив за нову зустріч з російським президентом Володимиром Путіним після поїздки до Німеччини. У Кремлі підтвердили, що нові переговори Путіна і Ердогана вже узгоджені, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"У нас багато різних думок. Міністри закордонних справ, міністри оборони і розвідки будуть продовжувати інтенсивний діалог з російською делегацією. Ми знову зустрінемося з паном Путіним після поїздки до Німеччини", - заявив Ердоган.

Прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков підтвердив, що глави Туреччини і Росії домовилися продовжити спілкування, так як після саміту в Тегерані їм не вдалося знайти спільної мови щодо ситуації в Сирії.

Нагадаємо, в Тегерані Ердоган закликав Путіна не допустити масштабної катастрофи в сирійському Ідлібі і не перетворити провінцію в "криваве озеро". Але глава Росії відмовився оголошувати перемир'я в Сирії, заявивши, що припинить військову операцію тільки тоді, коли будуть знищені всі терористи, а сирійська влада на чолі з Башаром Асадом візьме під контроль Ідліб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія почала бомбити сирійський Ідліб, незважаючи на попередження і погрози США, Франції та інших країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?