Незаконні вибори в ОРДЛО: в ЄС виступили з важливою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Незаконні вибори в ОРДЛО: в ЄС виступили з важливою заявою

Незаконні вибори в ОРДЛО: в ЄС виступили з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Проведення фейкових виборів в "ЛНР" і "ДНР", які запланували в Кремлі після ліквідації Олександра Захарченко, суперечить Мінським угодами. Про це йдеться в комюніке Європейської зовнішньополітичної служби, повідомляє ONLINE.UA.

У ЄЗС підкреслили, що реалізація Мінських угод є головним і єдиним ключем до досягнення миру на сході України. Брюссель закликав Москву відмовитися від свого наміру, так як він перешкоджає прогресу щодо врегулювання конфлікту на Донбасі.

"Ми очікуємо, що Росія особливо буде в повній мірі використовувати свій вплив на сепаратистів в цьому відношенні", - йдеться в заяві ЄВС.

Нагадаємо, окупанти запланували на 11 листопада чергові фейкові вибори в ОРДЛО. На даний момент в "ДНР", ватажок якої загинув під час вибуху в Донецьку, призначили в.о. глави самопроголошеної республіки Дениса Пушиліна. В "ЛНР" після так званого "перевороту" главою став Леонід Пасічник.

Слід зауважити, що даних кандидатів в Москві розглядають як основних лідерів фейкових виборів в "ЛДНР". При цьому політичні експерти переконані, що Пушиліна може очікувати доля ліквідованого Захарченко, якщо він не зможе "правильно" представляти інтереси Москви в Мінську.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії "засвітилися" соратники Захарченко, що втекли з "ДНР", Олександр Тимофєєв і Олександр Казаков. Вони виїхали з Донбасу, побоюючись за власне життя з приходом нової "влади".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?